ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ

Image

Οι Υποτροφίες του Ινστιτούτου Κομφούκιος χορηγούνται από την Κεντρική Διοίκηση των Ινστιτούτων Κομφούκιος στην Κίνα με σκοπό να ενθαρρύνουν τους σπουδαστές και τους δασκάλους της κινέζικης γλώσσας που συστήνονται από τα Ινστιτούτα Κομφούκιος σε όλον τον κόσμο για να μελετήσουν ή να διεξάγουν ακαδημαϊκή έρευνα στον τομέα της κινεζικής γλώσσας και του πολιτισμού. 

Εάν επιθυμείτε να σπουδάσετε σε κορυφαία πανεπιστήμια της Κίνας, οι Υποτροφίες του Ινστιτούτου Κομφούκιος σας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία ζωής να γνωρίσετε από κοντά τον κινεζικό πολιτισμό, να βιώσετε την ταχεία οικονομική ανάπτυξη της Κίνας και να χρηματοδοτήσετε τις σπουδές σας.

Υπάρχουν διάφορα είδη διαθέσιμων υποτροφιών για τους υποψήφιους φοιτητές: μπορείτε να σπουδάσετε στην Κίνα για ένα εξάμηνο, ένα πλήρες ακαδημαϊκό έτος, ή ακόμα και να λάβετε μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διδασκαλία της Κινεζικής Γλώσσας σε Αλλόγλωσσους.

Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών, κατόπιν αιτήματος, συμβουλεύει και καθοδηγεί τους ενεργούς φοιτητές του Ινστιτούτου και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών προκειμένου να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για χορήγηση υποτροφίας.

Εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση για υποτροφία, τα βασικά βήματα για την υποβολή της αίτησης περιγράφονται παρακάτω.

ΒΑΣΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

01

Επικοινωνήστε μαζί μας

για να συζητήσουμε την υποτροφία της επιλογής σας.
02

Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα των Υποτροφιών

του Ινστιτούτου Κομφούκιος και δημιουργήστε έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό.
03

Συμπληρώστε το ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης

και φορτώστε τα απαιτούμενα έγγραφα - ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ την αίτηση.
04

Επικοινωνήστε μαζί μας

για να ελέγξετε την αίτησή σας. Εάν όλα είναι σωστά, θα σας ζητηθεί να υποβάλετε την αίτησή σας.
05

Περιμένετε να ανακοινώσει το Hanban

το αποτέλεσμα στον ιστότοπό του. Εάν η αίτηση είναι επιτυχής, αναμείνετε τα σχετικά έγγραφα ταχυδρομικώς.
06

Οργανώστε

το ταξίδι σας (εισιτήρια, θεωρήσεις).

Σημειώστε ότι: Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών υποστηρίζει πλήρως όλες τις προτεινόμενες αιτήσεις για χορήγηση υποτροφίας, ωστόσο οι τελικές αποφάσεις για τα αποτελέσματα των αιτήσεων λαμβάνονται μόνο από το Hanban (χρηματοδότης) και το Πανεπιστήμιο υποδoχής.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Ινστιτούτου Confucius, παρακαλούμε κατεβάστε το αντίστοιχο αρχείο pdf ή ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο του Hanban.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - FAQs

Ενδιαφέρομαι να υποβάλω αίτηση υποτροφίας στο Ινστιτούτο Κομφούκιος

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τμήμα Διαχείρισης Υποτροφιών - Hanban

Email: scholarships@hanban.org

Φαξ: + 86-10-58595727

Σημειώστε ότι: Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών υποστηρίζει πλήρως όλες τις προτεινόμενες αιτήσεις για χορήγηση υποτροφίας, ωστόσο οι τελικές αποφάσεις για τα αποτελέσματα των αιτήσεων λαμβάνονται μόνο από το Hanban (χρηματοδότης) και το Πανεπιστήμιο υποδoχής.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Διεύθυνση Εκπαίδευσης (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2019 Business Confucius Institute Athens