ΝΕΑ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ για ενήλικες αρχαρίους (4 μηνών)

Εγγραφές για τα ταχύρρυθμα προγράμματα:

10 Δεκεμβρίου 2022 – 30 Ιανουαρίου 2023

Image

Σας ενημερώνουμε ότι στο Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών προστίθενται νέα ταχύρρυθμα μαθήματα Κινεζικής γλώσσας με διάρκεια 4 μήνες (9 ώρες την εβδομάδα κατανεμημένες σε 3 τρίωρα εβδομαδιαία μαθήματα).

Τα δύο νέα ταχύρρυθμα τμήματα καλύπτουν την ύλη των επιπέδων HSK 1 και HSK 2 σε ένα 4μηνο! 

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την 1η Φεβρουαρίου 2023 και θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιουνίου 2023. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν 140 ώρες διδασκαλίας και με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ στις διεθνείς γραπτές εξετάσεις πιστοποίησης της κινεζικής Γλώσσας HSK στο επίπεδο HSK 2 που θα διενεργηθούν στο Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών στις 11 Ιουνίου 2023.*

  • Εγγραφές: 10 Δεκεμβρίου 2022 έως 30 Ιανουαρίου 2023.
  • Εφάπαξ κόστος προγράμματος: 600 ευρώ.
  • Early Bird Discount! Παρέχεται 10% έκπτωση στα αρχικά δίδακτρα προς όλους τους εγγραφόμενους στα ταχύρρυθμα τμήματα έως 10 Ιανουαρίου 2023.**
  • Παρέχεται 10% έκπτωση προς τους ανέργους καθ’ όλη τη διάρκεια των εγγραφών.**
  • Παρέχεται 20% έκπτωση στους κατόχους Ακαδημαϊκής Ταυτότητας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Απαιτείται επισύναψη της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας στο πεδίο «Δικαίωμα Έκπτωσης Διδάκτρων» κατά την ηλεκτρονική εγγραφή σας στα μαθήματα.**
  • Οι διδάσκοντες είναι φυσικοί ομιλητές της κινεζικής γλώσσας.
  • Απαιτείται η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
  • Για τη λειτουργία των τμημάτων απαιτούνται τουλάχιστον 5 μαθητές.

* Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών θα καλύψει το κόστος της συμμετοχής των σπουδαστών των ταχύρρυθμων τμημάτων για το επίπεδο εξέτασης HSK 1 ή HSΚ 2 (όποιο εκ των δύο επιλέξουν). Για τη δωρεάν συμμετοχή στην εξεταστική της 11ης Ιουνίου 2023 απαιτείται η ολοκλήρωση του ταχύρρυθμου προγράμματος χωρίς υπέρβαση του ορίου απουσιών (έως 15% επί του συνόλου των ωρών διδασκαλίας). Η δωρεάν συμμετοχή αφορά μόνο στη συγκεκριμένη εξεταστική που θα διενεργηθεί στο Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών, για μία συμμετοχή και για ένα επίπεδο εξέτασης, και δεν ανταλλάσσεται ή μεταφέρεται σε άλλη ημερομηνία.

** Δεν ισχύουν άλλες εκπτώσεις πέραν των αναφερομένων στην παρούσα σελίδα.

 

Εγγραφείτε εδώ

 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Tο σύνολο των διδάκτρων καταβάλεται εφάπαξ για όλο το ακαδημαϊκό έτος σε τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας πριν από την έναρξη των μαθημάτων και προτού υποβάλετε την ηλεκτρονική εγγραφή. Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο της/του μαθήτριας/μαθητή.

Ο τραπεζικός λογαριασμός κατάθεσης των διδάκτρων είναι ο ακόλουθος:

Όνομα Τράπεζας: 

Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: 

Αριθμός Λογαριασμού: 

IBAN:    

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας

ΟΠΑ / ΕΛΚΕ / Κομφούκιος

110 / 4 8015 124

GR20 0110 1100 0000 1104 8015 124

 

  • Προτού καταβάλετε τα δίδακτρα του έτους και εγγραφείτε, διαβάστε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις Επιστροφής Διδάκτρων Λόγω Διακοπής, Αποχώρησης ή μη Παρακολούθησης.
  • Με την ολοκλήρωση του προγράμματος χορηγείται (κατόπιν αίτησης) Βεβαίωση Παρακολούθησης με την προϋπόθεση ότι το σύνολο των απουσιών που σημείωσε ο καταρτιζόμενος κατά τη διάρκεια του προγράμματος δεν υπερβαίνει το 15% των προβλεπόμενων ωρώνδιδασκαλίας του προγράμματος, στρογγυλοποιούμενο στον πλησιέστερο ακέραιο αριθμό.

 

Εγγραφείτε εδώ

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση, επικοινωνήστε μαζί μας στο confucius@aueb.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Διεύθυνση Εκπαίδευσης (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2019 Business Confucius Institute Athens

Main Menu