Ευελπίδων 29 Αθήνα 113 62 (5ος όροφος)
Γραφεία και Αίθουσες Διδασκαλίας

  • dummy+30 210 8226 735

  • dummy confucius@aueb.gr

Κεφαλληνίας 46, Αθήνα, 11251 (1ος όροφος)
Αίθουσες Διδασκαλίας

  • dummy+30 210 8226 735

  • dummy confucius@aueb.gr

Φόρμα Επαφής

Περισσότερες Πληροφορίες

Τα γραφεία του Ινστιτούτου Κομφούκιος Αθηνών (Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα, 5ος όροφος) είναι ανοιχτά στο κοινό για εγγραφές, παραλαβή πιστοποιητικών της Κινεζικής γλώσσας και λοιπές διοικητικές υπηρεσίες από τις 10πμ-2μμ, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με

E-mail : confucius@aueb.gr
Τηλέφωνο: 210-82 26 735

Βρείτε μας στο facebook για να μαθαίνετε νέα μας

Κάντε Like στην σελίδα μας The Business Confucius Institute at the AUEB, 雅典工商大学商务孔子学院子学院 στο facebook για άμεση ενημέρωση.

Προγραμματίστε ηλεκτρονικά μία δια ζώσης συνάντηση μαζί μας

Image

Προγραμματισμός δια ζώσης συνάντησης με τις διοικητικές υπηρεσίες του Ινστιτούτου Κομφούκιος Αθηνών μέσω ηλεκτρονικής φόρμας

Έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από τότε που το Ινστιτούτο Κομφούκιος  Αθηνών παρουσίασε μια νέα διαδικτυακή υπηρεσία για τους ενδιαφερομένους που επιθυμούν να προγραμματίσουν δια ζώσης συνάντηση με τις διοικητικές υπηρεσίες του Ινστιτούτου Κομφούκιος Αθηνών συμπληρώνοντας μια ηλεκτρονική φόρμα.

Συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας προγραμματισμού δια ζώσης συνάντησης

Αφού συμπληρώσετε όλα τα πεδία που σημειώνονται με κόκκινο* (αστερίσκο), όπως  το όνομά σας και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ηλεκτρονική φόρμα σας προτείνει ένα μενού επιλογών για να επιλέξετε το θέμα της συζήτησης, την ημέρα και την ώρα που υπάρχουν διαθέσιμα κενά για τον προγραμματισμό της συνάντησης.

Αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικής φόρμας

Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών θα στείλει στους αποδέκτες ένα αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικής φόρμας, εφόσον επιλέξουν το κουτί "Στείλτε μου ένα αντίγραφο των απαντήσεών μου" (Send me a copy of my responses).

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Διεύθυνση Εκπαίδευσης (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2019 Business Confucius Institute Athens

Main Menu