ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ελάτε να μάθετε κινέζικα στο Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών με το κύρος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ελάτε στο Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών για να σπουδάσετε την κινεζική γλώσσα στο κέντρο της Αθήνας. Δικαίωμα εγγραφής στα μαθήματα κινεζικής γλώσσας έχουν οι φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, φοιτητές όλων των A.E.I, εργαζόμενοι και άλλοι ενδιαφερόμενοι άνω των 14 ετών. Τα μαθήματα κινεζικής γλώσσας μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε την καριέρα σας, να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, να επικοινωνείτε με τους κινέζους πελάτες και τους φίλους σας ή να ταξιδεύετε στην Κίνα.

Οι καθηγητές μας είναι έμπειροι, πλήρως πιστοποιημένοι εκπαιδευτικοί που χρησιμοποιούν τις τελευταίες μεθόδους διδασκαλίας για να καλλιεργήσουν και να ενισχύσουν τις γλωσσικές σας δεξιότητες στην ακρόαση, την ανάγνωση, την προφορική και γραπτή έκφραση της κινεζικής γλώσσας.

Μόλις εγγραφείτε, μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για να συμμετάσχετε στα ετήσια, ομαδικά – πλήρως επιχορηγούμενα – θερινά προγράμματα διάρκειας 15 ημερών που πραγματοποιούνται στην Κίνα με εκπαιδευτικές δραστηριότητες και πολιτιστικές επισκέψεις.

 

Κατεβάστε το Πρόγραμμα Μαθημάτων 2024-2025

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ
ΩΣ ΞΕΝΗΣ/ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Καλώς ήρθατε στο πρόγραμμα εκμάθησης Κινέζικων! Το πρόγραμμά μας έχει σκοπό να παρέχει μια ολιστική και ολοκληρωμένη προσέγγιση στην εκμάθηση της κινεζικής γλώσσας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε στους μαθητές όλων των επιπέδων μια ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία μάθησης. Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών του ΟΠΑ προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη, διεθνώς πιστοποιημένη και αυθεντική διδασκαλία της κινεζικής γλώσσας, καθώς όλοι οι εκπαιδευτές μας είναι αποκλειστικά φυσικοί ομιλητές.

Τα τελευταία χρόνια προσφέραμε τόσο διαδικτυακά όσο και δια ζώσης μαθήματα, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τη μορφή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Από το νέο ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, θα προσφέρουμε όλα τα τμήματά μας σε όλα τα επίπεδα σε ΥΒΡΙΔΙΚΗ/ΜΙΚΤΗ ΜΟΡΦΗ! Υβριδική μάθηση σημαίνει ταυτόχρονη διδασκαλία μαθητών δια ζώσης και εξ αποστάσεως. Ο σχεδιασμός των μαθημάτων μας με υβριδικό ευέλικτο τρόπο (Hyflex) προσφέρει στους εκπαιδευόμενους την επιλογή   να βρίσκονται στην τάξη μαζί με τη διδάσκουσα/τον διδάσκοντα, ενώ κάποιοι άλλοι να συμμετέχουν στο μάθημα από τον χώρο επιλογής τους μέσω διαδικτύου (ΖΟΟΜ).  Η επιλογή του τρόπου παρακολούθησης είναι διττή και διαμορφώνεται από τις συνθήκες ζωής αλλά και τις προτιμήσεις του εκπαιδευομένου και μπορεί να εναλλάσσεται κατά περίπτωση, κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Οι παρουσίες και οι απουσίες έχουν την ίδια αξία και με τους δύο τρόπους συμμετοχής. Η συμμετοχή και η παρουσία στο μάθημα και με τους δύο τρόπους είναι ισότιμη.

Η ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ εμφανίζει υψηλότερα ποσοστά αφοσίωσης, προσφέρει πιο ευέλικτο πρόγραμμα, παρουσιάζει υψηλότερο ποσοστό συμμετοχής και χαμηλότερο ποσοστό εγκατάλειψης, παρέχει στους μαθητές πολύ καλύτερη μαθησιακή υποστήριξη, μειώνει το άγχος, βελτιώνει τις δεξιότητες επικοινωνίας και διευρύνει την προσβασιμότητα.

Διαθέτουμε μια ποικιλία ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ τμημάτων για να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στο πρόγραμμά σας. Πρωινά ή απογευματινά, τρίωρα ή τετράωρα, μία ή δύο φορές την εβδομάδα σε όλα τα επίπεδα της γλώσσας για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να διδαχθεί την κινέζικη γλώσσα στο Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών του ΟΠΑ και είναι άνω των 14 ετών.  

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα συμπληρωματικού περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων σεμιναρίων, διαλέξεων, εργαστηρίων Tai Chi και κινεζικής καλλιγραφίας, χαρτοκοπτικής, τσαγιού, μουσικής, μουσικών οργάνων, παραδοσιακής ενδυμασίας κ.α., ώστε να μπορείτε να βυθιστείτε στην εμπειρία της κινεζικής γλώσσας και της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Οι αρχάριοι με ελάχιστη ή καθόλου προηγούμενη γνώση κινεζικών και όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην εξέταση HSK 1 μπορούν να ξεκινήσουν το μαθησιακό ταξίδι τους με το τμήμα Αρχαρίων HSK 1 (150 ωρών). Με την ολοκλήρωση του μαθήματος, το λεξιλόγιό σας θα φτάσει περίπου τους 200 κινεζικούς χαρακτήρες. Οι μαθητές θα συνεχίσουν το ταξίδι τους στο τμήμα HSK 2 Στοιχειώδες όπως φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα ροής και ούτω καθεξής.

HSK 2024

HSK Levels

** Η διαθεσιμότητα των τμημάτων HSK διαμορφώνεται ξεχωριστά για κάθε ακαδημαϊκό έτος

Σημειώστε ότι δεν είναι δυνατή η απόδοση ακαδημαϊκών / πιστωτικών μονάδων (ECTS credits).

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Όλοι οι μαθητές πρέπει να εγγραφούν ηλεκτρονικά πριν από την έναρξη του μαθήματος της επιλογής τους. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται κάθε χρόνο κατά την επίσημη περίοδο εγγραφών (1 Σεπτεμβρίου - 7 Οκτωβρίου). Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί κατά τη διάρκεια της επίσημης περιόδου εγγραφών, επειδή μόνο τότε θα έχετε επιβεβαιωμένη θέση στο τμήμα της επιλογής σας.

Μόνο όταν είστε εγγεγραμμένος, θεωρείστε επίσημα μαθητής στο Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών και μπορείτε συνεπώς να συμμετάσχετε στα τμήματα διδασκαλίας. Η εγγραφή απαιτείται επίσης για την ανανέωση της μαθητικής σας κάρτας αλλά και για να παρακολουθήσετε εργαστήρια, εκδηλώσεις, σεμινάρια και άλλες δραστηριότητες χωρίς πρόσθετο κόστος συμμετοχής. Η έκδοση της κάρτας σάς προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς των διδακτικών βιβλίων από βιβλιοπωλεία με ειδική έκπτωση που προσφέρεται μόνο στους κατόχους της ανανεωμένης κάρτας του ABCI.

Σημαντικές πληροφορίες και συμβουλές που αφορούν στην εγγραφή σας:

 • Οι θέσεις στα τμήματα καλύπτονται γρήγορα, οπότε, εγγραφείτε εγκαίρως. Οι εγγραφές ξεκινούν την 1η Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 7 Οκτωβρίου.
 • Προτού καταβάλετε τα δίδακτρα του έτους και εγγραφείτε, διαβάστε τους Τα τέλη φοίτησης (δίδακτρα) καταβάλλονται εφάπαξ κατά την εγγραφή και δεν επιστρέφονται σε περίπτωση διακοπής φοίτησης ή μη παρακολούθησης.
 • Τα προγράμματα γλώσσας θα δημιουργούνται εφόσον εγγραφούν τουλάχιστον 8 άτομα σε κάθε τμήμα. Είναι δυνατή η λειτουργία τμημάτων κάτω των 8 σπουδαστών, με ανάλογες ώρες διδασκαλίας κατά περίπτωση.
 • Δοκιμαστικό μάθημα: Σε κάθε νέο μαθητή δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα πρώτο δοκιμαστικό μάθημα, εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση των μερών. Για την παρακολούθηση του δωρεάν δοκιμαστικού μαθήματος ο μαθητής ή ο κηδεμόνας του πρέπει να το ζητήσει τηλεφωνικώς ή μέσω email και να λάβει από τη Γραμματεία της Εκπαίδευσης το σχετικό κουπόνι (Trial Lesson Gift Voucher) που θα το επιδείξει στον εκπαιδευτή κατά την είσοδό του στην τάξη.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ
ΩΣ ΞΕΝΗΣ/ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Tο σύνολο των διδάκτρων καταβάλεται εφάπαξ για όλο το ακαδημαϊκό έτος σε τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας πριν από την έναρξη των μαθημάτων και προτού υποβάλετε την ηλεκτρονική εγγραφή, λαμβάνοντας υπόψη σας και τις τυχόν εκπτώσεις που δικαιούστε σύμφωνα με την Εκπτωτική Πολιτική του Ινστιτούτου που θα βρείτε στη συνέχεια. Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο της/του μαθήτριας/μαθητή.

Ο τραπεζικός λογαριασμός κατάθεσης των διδάκτρων είναι ο ακόλουθος:

Όνομα Τράπεζας: 

Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: 

Αριθμός Λογαριασμού: 

IBAN:    

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας

ΟΠΑ / ΕΛΚΕ / Κομφούκιος

110 / 4 8015 124

GR20 0110 1100 0000 1104 8015 124

ETHΣΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

TuitionFeesHSK

Τα τέλη φοίτησης (δίδακτρα) καταβάλλονται εφάπαξ κατά την εγγραφή και δεν επιστρέφονται σε περίπτωση διακοπής φοίτησης ή μη παρακολούθησης.

Εκπτωτική Πολιτική

Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα της παροχής προγραμμάτων εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας σε κάθε ενδιαφερόμενο, εφαρμόζει ειδική εκπτωτική πολιτική για συγκεκριμένες κατηγορίες εκπαιδευόμενων.

Σημειώνεται ότι οι παρακάτω εκπτωτικές κατηγορίες, δε λειτουργούν συνδυαστικά μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, αν κάποιος/α εκπαιδευόμενος/η εντάσσεται σε παραπάνω από μία κατηγορίες δικαιούχων, θα χορηγηθεί η μεγαλύτερη έκπτωση.

Όροι χορήγησης εκπτώσεων

Προκειμένου να χορηγηθεί η έκπτωση διδάκτρων για όλες τις παρακάτω περιπτώσεις θα πρέπει:

 • Ο ενδιαφερόμενος να έχει επισυνάψει στη σχετική ηλεκτρονική αίτηση έγγραφης στο πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει το αντίστοιχο έγγραφο/δικαιολογητικό που δικαιολογεί τη χορήγηση έκπτωσης και αποδεικνύει την ένταξή του σε κάποια από τις ομάδες έκπτωσης (Α, Β, Γ, Δ ή Ε).

Επισημάνσεις

Προϋποθέσεις για την παροχή εκπτώσεων:

 • Μόνο μία έκπτωση ανά σπουδαστή
 • Οι εκπτώσεις αφορούν μόνο στα δίδακτρα
 • Τα δίδακτρα πρέπει να καταβάλλονται εξ ολοκλήρου προκειμένου να εφαρμοστεί η όποια έκπτωση
 • Οι εκπτώσεις εφαρμόζονται σε όλα τα προγράμματα· ο σπουδαστής πρέπει να έχει επισυνάψει στη σχετική ηλεκτρονική αίτηση έγγραφης στο πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει το αντίστοιχο έγγραφο/δικαιολογητικό που δικαιολογεί τη χορήγηση έκπτωσης και αποδεικνύει την ένταξή του σε κάποια από τις ομάδες έκπτωσης (Α, Β, Γ, Δ ή Ε) και σύμφωνα με την ισχύουσα «Εκπτωτική Πολιτική».
 • Οι εκπτώσεις δεν αφορούν σε βιβλία και εκπαιδευτικό υλικό, συμμετοχές σε εξετάσεις, συμμετοχές σε camps, υποτροφίες.
 • Όλες οι εκπτώσεις παρέχονται υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στις 31 Αυγούστου του εκάστοτε έτους. Αν κατά την ημερομηνία αυτή υπάρχουν μη τακτοποιημένες οικονομικές υποχρεώσεις, το δικαίωμα έκπτωσης δεν παραχωρείται.

Σύμφωνα με την πολιτική του ΟΠΑ/Κομφούκιος, οι μαθητές που εμπίπτουν στις παρακάτω κατηγορίες δικαιούνται έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα. Σε περίπτωση που συντρέχουν περισσότερες από μία εκπτώσεις, αυτές οι εκπτώσεις δεν συναθροίζονται, αλλά μόνο μία από αυτές (η μεγαλύτερη) ισχύει κάθε φορά. 

Κατηγορίες εκπαιδευόμενων που δικαιούνται έκπτωση στα δίδακτρα

ΟΜΑΔΑ Α: ΕΚΠΤΩΣΗ 50%
 • 50% έκπτωση στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και όλων των ένστολων. Απαιτείται επισύναψη της Ταυτότητας κατά την ηλεκτρονική εγγραφή σας στα μαθήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις αναφορικά με τη διαδικασία χορήγησης έκπτωσης, επικοινωνήστε μαζί μας στο confucius@aueb.gr ή τηλεφωνήστε μας στο +30 210 82 26 735.

ΕΠΑΡΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική. Οι σπουδαστές υποχρεούνται να παρακολουθούν τα μαθήματά τους κατά τον καθορισμένο τρόπο που το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών και η διοίκησή του έχουν ανακοινώσει (φυσική παρουσία, εξ αποστάσεως, υβριδικά). Το πρόγραμμα και ο τρόπος παρακολούθησης των μαθημάτων δύναται να τροποποιηθεί μονομερώς από το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών λόγω εκτάκτων αναγκών και περιστάσεων, χωρίς αυτό να γεννά δικαίωμα εναντίωσης του σπουδαστή στην απόφαση αυτή.

Οι παρουσίες λαμβάνονται υποχρεωτικά ανά ώρα κατάρτισης κατά την έναρξή της και με ευθύνη του εκπαιδευτή ή των εκπαιδευτών. Επαρκής χαρακτηρίζεται η φοίτηση σε κάθε μάθημα στο οποίο ο καταρτιζόμενος σημείωσε -σε ποσοστό- αριθμό ωριαίων απουσιών μικρότερο ή ίσο του δεκαπέντε (15%) επί του συνόλου των προβλεπομένων ωρών διδασκαλίας του μαθήματος κατά τη διάρκεια του έτους, στρογγυλοποιούμενο στον πλησιέστερο ακέραιο αριθμό.

Προκειμένου συνεπώς να χορηγηθεί η προβλεπόμενη Βεβαίωση Παρακολούθησης, το όριο απουσιών δεν μπορεί να υπερβαίνει το 15% των προβλεπόμενων ωρών διδασκαλίας του μαθήματος κατά τη διάρκεια του έτους, στρογγυλοποιούμενο στον πλησιέστερο ακέραιο αριθμό.

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων του τμήματος, οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά, αίτημα για τη χορήγηση Βεβαίωσης Παρακολούθησης. Στο αίτημα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται το όνομα του σπουδαστή και το τμήμα παρακολούθησης. Η επεξεργασία όλων των αιτήσεων που θα υποβληθούν ηλεκτρονικά  θα ξεκινήσει 10 εργάσιμες ημέρες μετά την ημερομηνία ολοκλήρωσης του ακαδημαϊκού έτους. 

Για να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε τη φόρμα, κάντε κλικ εδώ.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - FAQs

Πώς να εγγραφείτε στα μαθήματα

Οι εγγραφές για κάθε ακαδημαϊκό έτος ξεκινούν την 1η Σεπτεμβρίου και διαρκούν έως και τις 7 Οκτωβρίου!

Προκειμένου να παρακολουθήσετε κάποιο από τα Προσφερόμενα Τμήματα θα πρέπει να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:

01

Πριν την εγγραφή

Ανατρέξτε στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος και αναζητήστε το τμήμα που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.
02

Καταβολή των διδάκτρων

Καταβάλετε εφάπαξ το σύνολο των διδάκτρων* για όλο το ακαδημαϊκό έτος σε τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας πριν από την έναρξη των μαθημάτων και προτού υποβάλετε την ηλεκτρονική εγγραφή, λαμβάνοντας υπόψη σας και τις τυχόν εκπτώσεις που δικαιούστε σύμφωνα με τους Πίνακες (Ετήσια Δίδακτρα και Πολιτική Εκπτώσεων). Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο της/του μαθήτριας/μαθητή.

Η πληρωμή διδάκτρων με κατάθεση ή μεταφορά μέσω e-banking σε τραπεζικό λογαριασμό πραγματοποιείται σε λογαριασμό του Ινστιτούτου Κομφούκιος Αθηνών στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ με τα εξής στοιχεία:

Όνομα: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών / ΕΛΚΕ / Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών (ΟΠΑ/ΕΛΚΕ/Κομφούκιος)
Tράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ
Aριθμός Λογ/σμού: 110 / 4 8015 124
ΙΒΑΝ: GR20 011011 000000 1104 8015 124
Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο μαθήτριας/μαθητή

03

Υποβολή ηλεκτρονικής εγγραφής

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Κομφούκιος Αθηνών και προχωρήστε σε ηλεκτρονική εγγραφή συμπληρώνοντας τα προσωπικά στοιχεία της/του μαθήτριας/μαθητή στην ελληνική & την αγγλική γλώσσα. Επιλέξτε το τμήμα που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε, σύμφωνα με τις ώρες και τις ημέρες διεξαγωγής που σας εξυπηρετούν, ανατρέχοντας στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων. Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) θα αποτελεί τον κυριότερο τρόπο επικοινωνίας με το Ινστιτούτο.
04

Επισύναψη του αποδεικτικού κατάθεσης

Επισυνάψτε στο πεδίο «Απόδειξη Καταβολής Διδάκτρων» το γραμμάτιο είσπραξης (σάρωση ή φωτογραφία) ή άλλο επίσημο έγγραφο που βεβαιώνει την ηλεκτρονική μεταφορά του συνολικού ποσού των διδάκτρων στον λογαριασμό του Ινστιτούτου Κομφούκιος Αθηνών στο ΟΠΑ.
05

Δικαίωμα Έκπτωσης Διδάκτρων

Επισυνάψτε – εάν διαθέτετε – το σχετικό έγγραφο που αποδεικνύει ότι δικαιούστε έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα. Στα σχετικά έγγραφα περιλαμβάνεται το πιστοποιητικό ανεργίας, η έγκυρη φοιτητική ταυτότητα ΑΕΙ κ.α. Συμπληρώστε τις παρατηρήσεις σας – αν υπάρχουν.
06

Yποβολή της αίτησης εγγραφής

Συμπληρώστε τον σχετικό κωδικό captcha που σας εμφανίζεται και υποβάλλετε την εγγραφή σας πατώντας REGISTER (ΕΓΓΡΑΦΗ).
07

Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας

Μόλις εγγραφείτε με επιτυχία, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης στα εισερχόμενα του ηλεκτρονικού λογαριασμού (email) που δηλώσατε στην εγγραφή σας.

Κάρτα Εγγραφής του Ινστιτούτου Κομφούκιος Αθηνών μπορούν να παραλάβουν δωρεάν όλοι οι μαθητές που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους και εφόσον προσκομίσουν σχετική φωτογραφία τ. ταυτότητας/διαβατηρίου στο γραφείο μας για την έκδοση και παραλαβή της.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, επικοινωνήστε μαζί μας στο confucius@aueb.gr ή τηλεφωνήστε μας στο +30 210 82 26 735

QRCode

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Γραφεία Διοίκησης και Βιβλιοθήκη (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας και Εξεταστικό Κέντρο Κινεζικής Γλώσσας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας, Χώρος Εκδηλώσεων, Εξεταστικό Κέντρο Κινεζικής Γλώσσας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2024 Business Confucius Institute Athens

Main Menu