Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 00:00

Διαδικτυακό Συνέδριο του Ινστιτούτου Κομφούκιος Αθηνών με θέμα "10 Years Athens Business Confucius Institute: The future of a prosperous collaboration», 30.06.2021

conf2021

Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας, διοργανώνουν την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 στις 10:00 π.μ.,το διαδικτυακό συνέδριο με θέμα «10 Years Athens Business Confucius Institute: the future of a prosperous collaboration».

Σκοπός του συνεδρίου είναι η ανάδειξη και η προώθηση επιχειρηματικών ευκαιριών και συνεργασιών μεταξύ Ελλάδας και Κίνας. Στο συνέδριο θα απευθύνουν χαιρετισμό ο πολιτικός ακόλουθος της πρεσβείας της Λαϊκής δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο πρόεδρος του πανεπιστημίου UIBE στην Κίνα.

 

Για να διασφαλίσουμε την προστασία όλων των συνέδρων, το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση, αλλά θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να εξασφαλίσουμε τη διαδραστικότητα και την ανταλλαγή απόψεων. Έτσι, προσβλέπουμε στην ενεργητική συμμετοχή σας γιατί θα συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία του συνεδρίου. Ερωτήσεις μπορείτε να θέσετε κατά τη διάρκεια του Τρίτου Μέρους (Part C) της ζωντανής μετάδοσης.

Γλώσσα εργασίας: Αγγλική

Για τη δωρεάν συμμετοχή σας στην εκδήλωση χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3xamT7N 

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Διεύθυνση Εκπαίδευσης (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2019 Business Confucius Institute Athens

Main Menu