Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 00:00

Λειτουργία υπηρεσιών του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ για το διάστημα που θα ισχύουν τα έκτακτα μέτρα πρόληψης της διάδοσης του κορωναϊού Covid-19 στην Περιφέρεια Αττικής

covid confΣε συνέχεια της από 21/09/2020 σχετικής απόφασης της 1ης Συνεδρίασης του Πρυτανικού Συμβουλίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας καθώς και οι λοιποί συναλλασσόμενοι θα επικοινωνούν με τις υπηρεσίες του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, του ΕΛΚΕ/ΟΠΑ & ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά. Σε ειδικές περιπτώσεις επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση μόνο κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής συνεννόησης & με χρήση μάσκας.

Για την ηλεκτρονική επικοινωνία, αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ανακατευθυνθείτε στη Φόρμα Επικοινωνίας της ιστοσελίδας του Ινστιτούτου Κομφούκιος Αθηνών προκειμένου να αποστείλετε το μήνυμά σας.

Η παράδοση και παραλαβή εγγράφων με φυσική παρουσία γίνεται μόνο κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής συνεννόησης, με αυστηρή τήρηση αποστάσεων και χρήση μάσκας.

Παραμένουμε με ευελιξία κι υπευθυνότητα στη διάθεσή σας.

Εκ της Διοικήσεως του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Διεύθυνση Εκπαίδευσης (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2019 Business Confucius Institute Athens

Main Menu