Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 00:00

HSK ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

HSK new

6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2020

HSK ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 • Σημαντικές ειδοποιήσεις / οδηγίες
 • Η ηλεκτρονική εγγραφή στις γραπτές εξετάσεις HSK (HSK 1,2,3,4,5,6) που θα πραγματοποιηθούν στις 6 Δεκεμβρίου 2020 ανοίγει στις 7:00 π.μ. στις 9 Οκτωβρίου 2020. Η εγγραφή θα είναι διαθέσιμη έως τις 9 Νοεμβρίου, στις 11:59 μ.μ.
 • Φροντίστε να εγγραφείτε κατά τη διάρκεια της επίσημης περιόδου εγγραφής, γιατί μόνο τότε θα σας εξασφαλιστεί μια θέση στις εξετάσεις.
 • Η ηλεκτρονική εγγραφή είναι διαθέσιμη μόνο μέσω της ιστοσελίδας www.chinesetest.cn
 • Για τη διαδικασία εγγραφής, τα εξέταστρα, τους κανονισμούς, αλλά και υποδείγματα εξετάσεων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Ελέγξτε τις Συχνές Ερωτήσεις για να δείτε αν κάποια από αυτές απαντά στις απορίες σας. Εάν οι Συχνές Ερωτήσεις δεν απαντούν στις απορίες σας ή εάν χρειάζεστε επιπλέον υποστήριξη, στείλτε μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 8226735.

 

Ενέργειες πριν και μετά τις γραπτές ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ HSK (ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ):

Ενέργεια Ημερομηνίες Πληροφορίες
Έναρξη Ηλεκτρονικών Εγγραφών 9 Οκτωβρίου 2020 Οι ηλεκτρονικές εγγραφές ξεκινούν στις 7:00 π.μ. την αντίστοιχη ημέρα. Το ηλεκτρονικό σύστημα θα δέχεται εγγραφές έως τις 9 Νοεμβρίου 2020.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.chinesetest.cn για να εγγραφείτε. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.confucius.aueb.gr για αναλυτικές πληροφορίες.

Τελευταία Ημέρα Ηλεκτρονικών Εγγραφών 9 Νοεμβρίου 11:59 μ.μ. Τελευταία ημέρα εγγραφής και καταβολής των εξέταστρων.
  Εκτύπωση του Εισιτήριου Εισόδου στην Εξέταση (Admission Ticket) 27 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2020 Συνδεθείτε στο www.chinesetest.cn με τη χρήση του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης που ήδη διαθέτετε και εκτυπώστε το Εισιτήριο Εισόδου (Admission Ticket) στην εξέταση (Personal Information Center->Test Taker Information->Print)
Γραπτή Εξέταση HSK (ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ 1-6)

6 Δεκεμβρίου

Οι εξετάσεις διεξάγονται στο Athens Business Confucius Institute, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα. Οι εξετάσεις διενεργούνται πάντα Σάββατο ή Κυριακή. Για τα επίπεδα HSK 2, 4 και 6 οι εξετάσεις ξεκινούν στις 09:00 π.μ. και για τα επίπεδα HSK 1, 3 και 5 στις 1:30 μ.μ.
Δείτε Τα Αποτελέσματα Της Εξέτασης Οnline Από τις 6 Ιανουαρίου 2021 Εισέλθετε στον ιστότοπο www.chinesetest.cn για να δείτε το αποτέλεσμα της εξέτασης. Απαιτείται ο Αριθμός του Εισιτήριου Εισόδου (Admission Ticket) στην εξέταση HSK και το όνομα του εξεταζόμενου.  
Λάβετε Την Επίσημη Αναφορά Βαθμολογίας (HSK Score Report) Από τις 25 Ιανουαρίου 2021 Όταν το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών λάβει τα πιστοποιητικά, μια σχετική ανακοίνωση θα μεταφορτωθεί στον ιστότοπό μας (Ανακοινώσεις Εξετάσεων). Οι αναφορές βαθμολογίας HSK διατηρούνται για διάστημα έως και 2 χρόνια μετά την ημερομηνία εξέτασης. Για παραλαβές, δείτε τις Ανακοινώσεις Εξετάσεων.

 

Πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα που λαμβάνουμε στο Athens Business Confucius Institute για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια όλων των μαθητών λόγω της τρέχουσας υγειονομικής κατάστασης (Covid-19).

Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εξέταση

 • Διατηρείστε κοινωνική απόσταση 1.5 μ. από τους υπολοίπους.
 • ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ: Η υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας
  Οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι επόπτες υποχρεούνται να φορούν μάσκα συνεχώς. Δεν θα παρέχουμε μάσκες, αλλά οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να φροντίσουν να φέρουν τη δική τους για προσωπική χρήση.
  • όταν εισέρχονται στο κτίριο
  • όταν εισέρχονται και αποχωρούν από την αίθουσα εξέτασης
  • κατά τη διάρκεια της εξέτασης
 • Έχουμε τοποθετήσει απολυμαντικά χεριών σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.
 • Η χρήση του ανελκυστήρα περιορίζεται στα δύο (2) άτομα τη φορά.
 • Μετά την εξέταση, αποφύγετε να παραμείνετε στον χώρο ή/και στο κτίριο.
 • Όλοι οι χώροι απολυμαίνονται από το προσωπικό καθαρισμού του Πανεπιστημίου.
 • Τηρούμε αυστηρά τα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 που ορίζονται στην απόφαση με αριθμ. 115744/Ζ1/04.09.2020 για τη λειτουργία των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ).

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Διεύθυνση Εκπαίδευσης (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2019 Business Confucius Institute Athens

Main Menu