Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 00:00

Ακύρωση διενέργειας των γραπτών εξετάσεων HSK της 6ης Δεκεμβρίου 2020

cancelled exams

Σε πλήρη συμμόρφωση με τα ισχύοντα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, όπως αυτά παρατάθηκαν μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου 2020 και περιλαμβάνουν και την αναστολή της διεξαγωγής κάθε είδους εξέτασης με φυσική παρουσία, το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών ανακοινώνει ότι ακυρώνεται η διεξαγωγή των γραπτών εξετάσεων HSK που ήταν προγραμματισμένες να διενεργηθούν την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020 και αναβάλλεται επ’ αόριστον η διενέργεια όλων των εξετάσεων μέχρι νεοτέρας απόφασης/ενημέρωσης καθώς δεν δύνανται να πραγματοποιηθούν με μεθόδους εξ αποστάσεως ή εναλλακτικούς μεθόδους εξέτασης.

Όλοι οι εγγεγραμμένοι υποψήφιοι θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά – στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις (e-mail) που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους στην online ηλεκτρονική πλατφόρμα www.chinesetest.cn – σχετικά με τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν για την επιστροφή του ποσού των εξέταστρων.

Οι υποψήφιοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του BCI και τους λογαριασμούς του στα Social Media για να λαμβάνουν τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με τις νέες ημερομηνίες διενέργειας των εξετάσεων, οι οποίες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνούν στο 210-82 26 735.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Διεύθυνση Εκπαίδευσης (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2019 Business Confucius Institute Athens

Main Menu