Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 00:00

Αναβολή επ'αόριστον της διενέργειας όλων των προφορικών και γραπτών εξετάσεων HSK, YCT & HSKK

hsk2021

Σε πλήρη συμμόρφωση με τα ισχύοντα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας που περιλαμβάνουν και την αναστολή της διεξαγωγής κάθε είδους εξέτασης με φυσική παρουσία στα ΑΕΙ της χώρας, το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών έχει ακυρώσει τη διενέργεια όλων των προγραμματισμένων γραπτών και προφορικών εξετάσεων HSK, YCT και HSKK για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 και αναβάλλει επ’ αόριστον τη διενέργεια όλων των εξετάσεων μέχρι νεοτέρας απόφασης/ενημέρωσης καθώς δεν δύνανται να πραγματοποιηθούν με μεθόδους εξ αποστάσεως ή εναλλακτικούς μεθόδους εξέτασης.  

Οι υποψήφιοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του BCI και τους λογαριασμούς του στα Social Media για να λαμβάνουν τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με τις νέες ημερομηνίες διενέργειας των εξετάσεων, οι οποίες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Διεύθυνση Εκπαίδευσης (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2019 Business Confucius Institute Athens

Main Menu