Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 00:00

YCT ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

yct

Επόμενη Διαθέσιμη Γραπτή Εξέταση YCT:

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΪΟΥ, 2022

 

Σημαντικές πληροφορίες / οδηγίες

 • Η ηλεκτρονική εγγραφή για τις γραπτές εξετάσεις YCT (όλα τα επίπεδα) που θα πραγματοποιηθούν τo Σάββατο 14 Μαίου, 2022 ανοίγει στις 7:00 π.μ. στις 17 Μαρτίου 2022. Η εγγραφή θα είναι διαθέσιμη έως τις 17 Απριλίου 2022, στις 11:59 μ.μ. (ώρα Πεκίνου).
 • Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις Γραπτές Εξετάσεις YCT, παρακαλούμε να μεριμνήσουν ώστε έγκαιρα να ολοκληρώσουν όλα τα στάδια της απαιτούμενης διαδικασίας για την υποβολή της αίτησής τους εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, γιατί μόνο τότε θα σας εξασφαλιστεί μια θέση στις εξετάσεις.
 • Επισημαίνεται ότι η λήξη της προθεσμίας της υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στις Εξετάσεις YCT (Κυριακή 17-04-2022 και ώρα Πεκίνου 11:59 μ.μ.) ισχύει για όλες τις ενέργειες που απαιτούνται από τον υποψήφιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία η καταχώριση και υποβολή της αίτησής του ως μη οριστικοποιημένης. Δηλαδή, πριν την υποβολή της αίτησης, ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία πληρωμής του παραβόλου για το αντίστοιχο επίπεδο εξέτασης της γλώσσας που επιθυμεί και να έχει υποβάλλει την ηλεκτρονική εγγραφή του.
 • Στοιχεία κατάθεσης ή μεταφοράς μέσω web/mobile banking:

Όνομα Τράπεζας:                 Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας

Δικαιούχος:                           ΟΠΑ / ΕΛΚΕ / Κομφούκιος

Αριθμός Λογαριασμού:        110/4 8015 124

IBAN:                                      GR20 0110 1100 0000 1104 8015 124

Αιτιολογία κατάθεσης:         Το όνομα του εξεταζόμενου & το επίπεδο

 • Η ηλεκτρονική εγγραφή πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.chinesetest.cn
 • Για τη διαδικασία εγγραφής, τα εξέταστρα, τους κανονισμούς, αλλά και υποδείγματα εξετάσεων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Ελέγξτε τις Συχνές Ερωτήσεις για να δείτε αν κάποια από αυτές απαντά στις απορίες σας. Εάν οι Συχνές Ερωτήσεις δεν απαντούν στις απορίες σας ή εάν χρειάζεστε επιπλέον υποστήριξη, στείλτε μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 8226735.

Ενέργειες πριν και μετά τις γραπτές ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ YCT (ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ)

Ενέργεια Ημερομηνίες Πληροφορίες
Έναρξη Ηλεκτρονικών Εγγραφών 17 Μαρτίου 2022 Οι ηλεκτρονικές εγγραφές ξεκινούν στις 7:00 π.μ. την αντίστοιχη ημέρα. Το ηλεκτρονικό σύστημα θα δέχεται εγγραφές έως τις 17 Απριλίου 2022.
Επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.chinesetest.cn για να εγγραφείτε. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.confucius.aueb.gr για αναλυτικές πληροφορίες.
Λήξη Προθεσμίας υποβολής των Ηλεκτρονικών Εγγραφών Δευτέρα 17 Απριλίου 2022, 11:59 μ.μ. (ώρα Πεκίνου) Η λήξη της προθεσμίας ισχύει για όλες τις ενέργειες που απαιτούνται από τον υποψήφιο:
1.      Πληρωμή του παραβόλου για το αντίστοιχο επίπεδο εξέτασης της γλώσσας που επιθυμεί και
2.      Υποβολή της ηλεκτρονικής εγγραφής.
Εκτύπωση του Εισιτήριου Εισόδου στην Εξέταση (Admission Ticket) 05 Μαΐου έως 14 Μαΐου 2022 Συνδεθείτε στο www.chinesetest.cn με τη χρήση του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης που ήδη διαθέτετε και εκτυπώστε το Εισιτήριο Εισόδου (Admission Ticket) στην εξέταση (Personal Information Center->Test Taker Information->Print)
Γραπτή Εξέταση YCT (ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ) Σάββατο 14 Μαΐου 2022 Οι εξετάσεις διεξάγονται σε αίθουσες του Athens Business Confucius Institute.  Για τα επίπεδα YCT 2 και 4 οι εξετάσεις ξεκινούν στις 09:00 π.μ. και για τα επίπεδα YCT 1 και 3 στις 1:30 μ.μ.
Δείτε τα Αποτελέσματα της Εξέτασης Οnline Από 14 Ιουνίου 2022 Εισέλθετε στον ιστότοπο www.chinesetest.cn για να δείτε το αποτέλεσμα της εξέτασης. Απαιτείται ο Αριθμός του Εισιτήριου Εισόδου (Admission Ticket) στην εξέταση YCT και το όνομα του εξεταζόμενου. 
Παραλάβετε την Επίσημη Αναφορά Βαθμολογίας (YCT Score Report) Από 1η Σεπτεμβρίου 2022 Οι αναφορές βαθμολογίας YCT διατηρούνται για διάστημα έως και 2 χρόνια μετά την ημερομηνία εξέτασης. Για παραλαβές, δείτε τις Ανακοινώσεις Εξετάσεων).

Πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα που λαμβάνουμε στο Athens Business Confucius Institute για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια όλων των εξεταζομένων λόγω της τρέχουσας υγειονομικής κατάστασης (Covid-19).

Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εξέταση

 • Είναι υποχρεωτική η συνεχής χρήση μη ιατρικής μάσκας σε όλους τους χώρους.
 • Η χρήση του ανελκυστήρα περιορίζεται στα δύο (2) άτομα τη φορά.
 • Υπάρχουν διαθέσιμα απολυμαντικά χεριών σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.
 • Μετά την εξέταση, αποφύγετε να παραμείνετε στον χώρο ή/και στο κτίριο.
 • Όλοι οι χώροι απολυμαίνονται από το προσωπικό καθαρισμού του Πανεπιστημίου.

 Λόγω των κρίσιμων επιδημιολογικών δεδομένων επιπρόσθετα επισημαίνεται ότι για τη διενέργεια των γραπτών εξετάσεων YCT θα ληφθεί υπόψη η ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση αναφορικά με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού Covid-19 στο σύνολο της Επικράτειας, όπως εκάστοτε θα ισχύει.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Διεύθυνση Εκπαίδευσης (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2019 Business Confucius Institute Athens

Main Menu