Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 07:15

HSKK ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ 2024

HSKK dates

 

Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών ανακοινώνει τη διοργάνωση προφορικών εξετάσεων HSKK της κινεζικής γλώσσας το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 (on-site, computer-based) (Τοποθεσία: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα).

Οι εξετάσεις διεξάγονται και για τα τρία διαθέσιμα επίπεδα HSKK (HSKK Επίπεδο 1-3).

Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε το χρονοδιάγραμμα για τις προσεχείς εξετάσεις HSKK (ημερομηνία της εξέτασης, εγγραφής, αποτελεσμάτων και παραλαβής των πιστοποιητικών).

HSKKsteps GR

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Γενικοί όροι συμμετοχήςΕξετάσεις

1. Για τις εξετάσεις ισχύουν ο κανονισμός και οι όροι των εξετάσεων του Ινστιτούτου Κομφούκιος Αθηνών (www.confucius.aueb.gr -> Εξετάσεις)

1.1 Όλοι οι υποψήφιοι υποχρεούνται να επιδείξουν πριν την εξέταση επίσημο έγγραφο με φωτογραφία.

1.2 Ο υποψήφιος έχει το δικαίωμα αποχής από την εξέταση. Σε αυτή την περίπτωση καθώς και σε περίπτωση αποκλεισμού από τις εξετάσεις τα εξέταστρα δεν επιστρέφονται.

1.3 Τα προσωπικά στοιχεία των εξεταζομένων δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.

2. Δήλωση συμμετοχής

2.1 Η δήλωση συμμετοχής γίνεται μόνο μέσω διαδικτύου. Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη στα στοιχεία που έχουν συμπληρωθεί στη δήλωση. Την ευθύνη για τα στοιχεία της δήλωσης αναλαμβάνει ο δηλών.

  • Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα chinesetest.cn με τα στοιχεία που ήδη διαθέτετε ή δημιουργήστε νέο λογαριασμό.
  • Επιλέξτε το είδος (HSKK) και το επίπεδο της εξέτασης (π.χ. Level III), την ήπειρο, τη χώρα / περιοχή, τη μορφή εξέτασης, το εξεταστικό κέντρο και την ημερομηνία εξέτασης, συμπληρώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία, ανεβάζοντας μια φωτογραφία (προαιρετικά) και επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες εγγραφής. 

2.2 Η πληρωμή των εξέταστρων γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα ΟΠΑ/ΕΛΚΕ/Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών.  

Εξέταστρα: HSKK 1 Αρχάριο – 80 ευρώ / HSKK 2 Μέσο – 90 ευρώ / HSKK 3 Προχωρημένο – 100 ευρώ

Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας

Λογαριασμός Τραπέζης: 110 / 4 8015 124

IBAN: GR20 0110 1100 0000 1104 8015 124

Αιτιολογία κατάθεσης: Ονοματεπώνυμο του υποψηφίου.

2.3 Online εγγραφή: η εγγραφή πραγματοποιείται πριν ή μετά την εμπρόθεσμη κατάθεση των εξέταστρων στον τραπεζικό λογαριασμό του Ινστιτούτου Κομφούκιος Αθηνών. Το ποσό της κατάθεσης των εξέταστρων και το όνομα του υποψηφίου αποδεικνύονται από καταστάσεις της τράπεζας που λαμβάνει το Ινστιτούτο και στις οποίες αναφέρεται ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του εξεταζόμενου. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται η πίστωση του ποσού της εξέτασης μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, η συμμετοχή σας στις εξετάσεις δεν θεωρείται έγκυρη και χάνετε το δικαίωμα συμμετοχής σας στην επιλεχθείσα εξεταστική.

2.4 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή εντός των προκαθορισμένων ημερομηνιών και έχουν καταβάλλει το συνολικό ποσό των εξέταστρων. Εκπρόθεσμες δηλώσεις δε λαμβάνονται υπόψη.

2.5 Προκειμένου να σας αποστείλουμε την ηλεκτρονική απόδειξη καταβολής του ποσού της εξέτασης, παρακαλούμε να μας αποστείλετε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το γραμμάτιο είσπραξης ή την απόδειξη της ηλεκτρονικής μεταφοράς (εμβάσματος) του ποσού της εξέτασης.

3. Δελτίο εξεταζομένου

3.1 Οι υποψήφιοι, των οποίων οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν γίνει δεκτές, θα πρέπει να συνδεθούν στη σελίδα www.chinesetest.cn και να εκτυπώσουν το Δελτίο Εξεταζόμενου (Admission Ticket). Σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμο, παρακαλούμε να επικοινωνήστε με το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών.

4. Χρόνος διενέργειας γραπτών εξετάσεων HSKK (Ώρα έναρξης και διάρκεια)

 

ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ Συνολική ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ (λεπτά)
HSKK 1 16:30 20 λεπτά (συμπ. 7’ προετοιμασία)
HSKK 2 16:30 23 λεπτά (συμπ. 10’ προετοιμασία)
HSKK 3 16:30 25 λεπτά (συμπ. 10’ προετοιμασία)

 

5. Αποτελέσματα και Πιστοποιητικά γλωσσομάθειας

5.1 Πληκτρολογώντας τα στοιχεία που αναγράφονται στο Δελτίο Εξεταζόμενου, ο εξεταζόμενος μπορεί να πληροφορηθεί τα αποτελέσματα των εξετάσεών του στο διαδίκτυο (www.chinesetest.cn). Το κέντρο εξετάσεων δεν δίνει πληροφορίες τηλεφωνικώς για τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

5.2 Οι εξεταζόμενοι που έχουν επιτύχει στις εξετάσεις μπορούν να παραλάβουν τα πιστοποιητικά αυτοπροσώπως, 60 ημέρες μετά από την ημερομηνία της εξέτασης και αφού προηγουμένως έχουν επικοινωνήσει με το Ινστιτούτο.

5.3 Τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας εκδίδονται σύμφωνα με τα στοιχεία που δηλώνονται στην αίτηση. Μετά την έκδοση πιστοποιητικού δεν γίνονται αλλαγές στα στοιχεία.

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές, θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας: www.confucius.aueb,gr στη στήλη «Εξετάσεις».

Εξεταστικό Κέντρο 

Διεύθυνση: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών/Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα.

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών.

QRCode

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Γραφεία Διοίκησης και Βιβλιοθήκη (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας και Εξεταστικό Κέντρο Κινεζικής Γλώσσας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας, Χώρος Εκδηλώσεων, Εξεταστικό Κέντρο Κινεζικής Γλώσσας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2024 Business Confucius Institute Athens

Main Menu