Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 08:35

HSK ΓΡΑΠΤΕΣ & HSKK ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ της ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ως ξένης γλώσσας | ΚΥΡΙΑΚΗ, 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

HSK HSKK

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα, 24 Μαΐου 2024 ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών εγγραφών και πληρωμών για τις γραπτές και προφορικές εξετάσεις πιστοποίησης της κινεζικής γλώσσας HSK & HSKK που διοργανώνει το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024.

Οι εγγραφές και οι πληρωμές για τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 24 Ιουνίου 2024.

Οι εξετάσεις διεξάγονται για τα έξι επίπεδα HSK και τα τρία επίπεδα HSKK version 2.0 στο κτίριο του ΟΠΑ/Κομφούκιος, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα, όροφοι 1-5.

Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις ημερομηνίες των εξετάσεων, τις ημερομηνίες εγγραφής, αποτελεσμάτων και παραλαβής των πιστοποιητικών για τις προσεχείς γραπτές εξετάσεις HSK 2024.

Ημερομηνία Γραπτής Εξέτασης HSK Έναρξη Ηλεκτρονικών Εγγραφών και Πληρωμών Τελευταία Ημέρα Ηλεκτρονικών Εγγραφών και Πληρωμών Εκτύπωση του Εισιτήριου Εισόδου στην Εξέταση (Admission Ticket) Γραπτή Εξέταση HSK (ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ) Δείτε τα Αποτελέσματα της Εξέτασης Οnline Παραλάβετε το πιστοποιητικό (HSK Score Report)

 

Κυριακή

21 Ιουλίου

2024

24 Μαΐου

2024

24 Ιουνίου 2024, 11:59 μ.μ. (ώρα Πεκίνου)

12 έως 21 Ιουλίου 2024

Κυριακή

21 Ιουλίου 2024

Από

21 Αυγούστου 2024

Από 21 Σεπτεμβρίου 2024

 

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Γενικοί όροι συμμετοχήςΕξετάσεις

1. Για τις εξετάσεις ισχύουν ο κανονισμός και οι όροι των εξετάσεων του Ινστιτούτου Κομφούκιος Αθηνών (www.confucius.aueb.gr -> Εξετάσεις)

1.1 Όλοι οι υποψήφιοι υποχρεούνται να επιδείξουν πριν την εξέταση επίσημο έγγραφο με φωτογραφία.

1.2 Ο υποψήφιος έχει το δικαίωμα αποχής από την εξέταση. Σε αυτή την περίπτωση καθώς και σε περίπτωση αποκλεισμού από τις εξετάσεις τα εξέταστρα δεν επιστρέφονται.

1.3 Τα προσωπικά στοιχεία των εξεταζομένων δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.

2. Δήλωση συμμετοχής

2.1 Η δήλωση συμμετοχής γίνεται μόνο μέσω διαδικτύου. Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη στα στοιχεία που έχουν συμπληρωθεί στη δήλωση. Την ευθύνη για τα στοιχεία της δήλωσης αναλαμβάνει ο δηλών.

  • Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα www.chinesetest.cn με τα στοιχεία που ήδη διαθέτετε ή δημιουργήστε νέο λογαριασμό.
  • Επιλέξτε το είδος (HSK) και το επίπεδο της εξέτασης (π.χ. Level III), την ήπειρο, τη χώρα / περιοχή, τη μορφή εξέτασης (paper-based), το εξεταστικό κέντρο και την ημερομηνία εξέτασης, συμπληρώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία, ανεβάζοντας μια φωτογραφία (υποχρεωτική από το επίπεδο ΙΙΙ και άνω) και επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες εγγραφής. 

2.2 Η πληρωμή των εξέταστρων γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στον Δικαιούχο: ΟΠΑ/ΕΛΚΕ/Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών.  

Εξέταστρα: Κόστος και Πληρωμή

 HSK 1    

 50 ευρώ  

 

 Τράπεζα  

 Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας

 HSK 2

 60 ευρώ

            

 Δικαιούχος

 ΟΠΑ/ΕΛΚΕ/Κομφούκιος

 HSK 3

 80 ευρώ

 

 Λογαριασμός Τραπέζης    

 110 / 4 8015 124

 HSK 4

 100 ευρώ    

 

 IBAN

 GR20 0110 1100 0000 1104 8015 124    

 HSK 5

 120 ευρώ

 

 Αιτιολογία κατάθεσης

 Ονοματεπώνυμο του υποψηφίου.

 HSK 6

 130 ευρώ

 

 

 

HSKK 1  80 ευρώ      
HSKK 2  90 ευρώ      
HSKK 3  100 ευρώ      

2.3 Online εγγραφή: η εγγραφή πραγματοποιείται πριν ή μετά την εμπρόθεσμη κατάθεση των εξέταστρων στον τραπεζικό λογαριασμό του Ινστιτούτου Κομφούκιος Αθηνών. Το ποσό της κατάθεσης των εξέταστρων και το όνομα του υποψηφίου αποδεικνύονται από καταστάσεις της τράπεζας που λαμβάνει το Ινστιτούτο και στις οποίες αναφέρεται ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του εξεταζόμενου. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται η πίστωση του ποσού της εξέτασης μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, η συμμετοχή σας στις εξετάσεις δεν θεωρείται έγκυρη και χάνετε το δικαίωμα συμμετοχής σας στην επιλεχθείσα εξεταστική.

2.4 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή εντός των προκαθορισμένων ημερομηνιών και έχουν καταβάλλει το συνολικό ποσό των εξέταστρων. Εκπρόθεσμες δηλώσεις δε λαμβάνονται υπόψη.

2.5 Προκειμένου να σας αποστείλουμε την ηλεκτρονική απόδειξη καταβολής του ποσού της εξέτασης, παρακαλούμε να μας αποστείλετε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το γραμμάτιο είσπραξης ή την απόδειξη της ηλεκτρονικής μεταφοράς (εμβάσματος) του ποσού της εξέτασης.

3. Δελτίο εξεταζομένου

3.1 Οι υποψήφιοι, των οποίων οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν γίνει δεκτές, θα πρέπει να συνδεθούν στη σελίδα www.chinesetest.cn και να εκτυπώσουν το Δελτίο Εξεταζόμενου (Admission Ticket). Σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμο, παρακαλούμε να επικοινωνήστε με το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών.

4. Χρόνος διενέργειας γραπτών εξετάσεων HSK (Ώρα έναρξης και διάρκεια)

  ΕΠΙΠΕΔΟ  

  ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  

      ΕΞΕΤΑΣΗΣ

           ΔΙΑΡΚΕΙΑ

    ΕΞΕΤΑΣΗΣ (λεπτά)   

 HSK 1

 13:30

 40 λεπτά

 HSK 2

 09:00

 55 λεπτά

 HSK 3

 13:30

 90 λεπτά

 HSK 4

 09:00

 105 λεπτά

 HSK 5

 13:30

 125 λεπτά

 HSK 6

 09:00

 140 λεπτά

     
 HSKK 1  16:30  17 λεπτά
 HSKK 2  16:30  21 λεπτά
 HSKK 3  16:30  24 λεπτά

 

 

5. Αποτελέσματα και Πιστοποιητικά γλωσσομάθειας

5.1 Πληκτρολογώντας τα στοιχεία που αναγράφονται στο Δελτίο Εξεταζόμενου, ο εξεταζόμενος μπορεί να πληροφορηθεί τα αποτελέσματα των εξετάσεών του στο διαδίκτυο (www.chinesetest.cn). Το κέντρο εξετάσεων δεν δίνει πληροφορίες τηλεφωνικώς για τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

5.2 Οι εξεταζόμενοι που έχουν επιτύχει στις εξετάσεις μπορούν να παραλάβουν τα πιστοποιητικά αυτοπροσώπως, 60 ημέρες μετά από την ημερομηνία της εξέτασης και αφού προηγουμένως έχουν επικοινωνήσει με το Ινστιτούτο.

5.3 Τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας εκδίδονται σύμφωνα με τα στοιχεία που δηλώνονται στην αίτηση. Μετά την έκδοση πιστοποιητικού δεν γίνονται αλλαγές στα στοιχεία.

 

6. Επιδότηση διδάκτρων για αριστεύσαντες στις γραπτές εξετάσεις HSK

6.1 Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών επιθυμώντας να στηρίξει τους σπουδαστές που αριστεύουν στις γραπτές εξετάσεις HSK που διοργανώνει, επιδοτεί τα ετήσια δίδακτρα για το προσεχές ακαδημαϊκό έτος με το ποσό του κόστους της συμμετοχής στις γραπτές εξετάσεις HSK που κατέβαλαν οι υποψήφιοι. Ειδικότερα, οι υποψήφιοι που λαμβάνουν τις παρακάτω συνολικές βαθμολογίες θα επιδοτούνται με τα αναφερόμενα ποσά έκπτωσης στα ετήσια δίδακτρα προκειμένου να παρακολουθήσουν κάποιο από τα προγράμματα εκμάθησης της Κινεζικής Γλώσσας στο προσεχές ακαδημαϊκό έτος του Ινστιτούτου, ως εξής:

Οι υποψήφιοι που αριστεύουν στις γραπτές εξετάσεις επιπέδου HSK 1 και συγκεντρώνουν συνολική βαθμολογία 200 πόντων, επιδοτούνται με κουπόνι έκπτωσης ετήσιων διδάκτρων ύψους 50 ευρώ.

Οι υποψήφιοι που αριστεύουν στις γραπτές εξετάσεις επιπέδου HSK 2 και συγκεντρώνουν συνολική βαθμολογία 200 πόντων, επιδοτούνται με κουπόνι έκπτωσης ετήσιων διδάκτρων ύψους 60 ευρώ.

Οι υποψήφιοι που αριστεύουν στις γραπτές εξετάσεις επιπέδου HSK 3 και συγκεντρώνουν συνολική βαθμολογία 270 πόντων και άνω (90% και άνω επιτυχία, Α+ with Discretion), επιδοτούνται με κουπόνι έκπτωσης ετήσιων διδάκτρων ύψους 80 ευρώ.

Οι υποψήφιοι που αριστεύουν στις γραπτές εξετάσεις επιπέδου HSK 4 και συγκεντρώνουν συνολική βαθμολογία 270 πόντων και άνω (90% και άνω επιτυχία, Α+ with Discretion), επιδοτούνται με κουπόνι έκπτωσης ετήσιων διδάκτρων ύψους 100 ευρώ.

Οι υποψήφιοι που αριστεύουν στις γραπτές εξετάσεις επιπέδου HSK 5 και συγκεντρώνουν συνολική βαθμολογία 270 πόντων και άνω (90% και άνω επιτυχία, Α+ with Discretion), επιδοτούνται με κουπόνι έκπτωσης ετήσιων διδάκτρων ύψους 120 ευρώ.

Οι υποψήφιοι που αριστεύουν στις γραπτές εξετάσεις επιπέδου HSK 6 και συγκεντρώνουν συνολική βαθμολογία 270 πόντων και άνω (90% και άνω επιτυχία, Α+ with Discretion), επιδοτούνται με κουπόνι έκπτωσης ετήσιων διδάκτρων ύψους 130 ευρώ.

6.2 Οι υποτροφίες είναι ονομαστικές, δεν μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται και αφορούν μόνο το ακαδημαϊκό έτος που αναγράφεται στα κουπόνια έκπτωσης που χορηγούνται. Οι εκπτώσεις δεν λειτουργούν συνδυαστικά. Συγκεκριμένα, αν κάποιος/α εκπαιδευόμενος/η εντάσσεται σε παραπάνω από μία κατηγορίες δικαιούχων, θα χορηγηθεί η μεγαλύτερη έκπτωση.

6.3 Οι εκπτώσεις αφορούν μόνο στα δίδακτρα. Τα δίδακτρα πρέπει να καταβάλλονται εξ ολοκλήρου προκειμένου να εφαρμοστεί η όποια έκπτωση. Οι εκπτώσεις δεν αφορούν σε βιβλία και εκπαιδευτικό υλικό, συμμετοχές σε εξετάσεις, συμμετοχές σε camps.

6.4 Όλες οι εκπτώσεις παρέχονται υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στις 31 Αυγούστου του εκάστοτε έτους. Αν κατά την ημερομηνία αυτή υπάρχουν μη τακτοποιημένες οικονομικές υποχρεώσεις, το δικαίωμα έκπτωσης δεν παραχωρείται.

6.5 Οι υποψήφιοι που θα λάβουν τις ανωτέρω βαθμολογίες στις γραπτές εξετάσεις HSK της 3ης Δεκεμβρίου 2023, μπορούν να παραλάβουν τα κουπόνια έκπτωσης διδάκτρων μαζί με τα πιστοποιητικά τους. Τα κουπόνια θα ισχύουν για εγγραφή στα μαθήματα κινεζικής γλώσσας το 2024 και θα πρέπει να επισυναφθούν κατά την ηλεκτρονική εγγραφή στο πεδίο "Δικαίωμα Έκπτωσης Διδάκτρων (Βεβαίωση ανεργίας, Ακαδημαϊκή Ταυτότητα, Κουπόνια Έκπτωσης κ.α.)".

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές, θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας: www.confucius.aueb,gr στη στήλη «Εξετάσεις».

Εξεταστικό Κέντρο 

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών.

 

Μάιος 2024

QRCode

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Γραφεία Διοίκησης και Βιβλιοθήκη (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας και Εξεταστικό Κέντρο Κινεζικής Γλώσσας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας, Χώρος Εκδηλώσεων, Εξεταστικό Κέντρο Κινεζικής Γλώσσας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2024 Business Confucius Institute Athens

Main Menu