Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 17:05

ΝΕΑ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ για ενήλικες αρχαρίους (4 μηνών)

summer2022

Εγγραφές για τα ταχύρρυθμα προγράμματα:

10 Δεκεμβρίου 2022 – 30 Ιανουαρίου 2023

Σας ενημερώνουμε ότι στο Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών προστίθενται νέα ταχύρρυθμα μαθήματα Κινεζικής γλώσσας με διάρκεια 4 μήνες (9 ώρες την εβδομάδα κατανεμημένες σε 3 τρίωρα εβδομαδιαία μαθήματα).

Τα δύο νέα ταχύρρυθμα τμήματα καλύπτουν την ύλη των επιπέδων HSK 1 και HSK 2 σε ένα 4μηνο! 

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την 1η Φεβρουαρίου 2023 και θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιουνίου 2023. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν 140 ώρεςδιδασκαλίας.

 

  • Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι σπουδαστές των ταχύρρυθμων τμημάτων θα μπορούν να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ στις διεθνείς γραπτές εξετάσεις πιστοποίησης της κινεζικής Γλώσσας HSK για επίπεδο HSK 1 ή HSK 2 (όποιο εκ των δύο επιλέξουν) που θα διενεργηθούν στο Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών στις 11 Ιουνίου 2023. Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών θα καλύψει το κόστος της συμμετοχής τους για το επίπεδο εξέτασης HSK 1 ή HSΚ 2 εφόσον κατά την ολοκλήρωση του ταχύρρυθμου προγράμματος δεν έχει πραγματοποιηθεί υπέρβαση του ορίου απουσιών (έως 15% επί του συνόλου των ωρών διδασκαλίας). Η δωρεάν συμμετοχή αφορά μόνο στη συγκεκριμένη εξεταστική που θα διενεργηθεί στο Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών, για μία συμμετοχή και για ένα επίπεδο εξέτασης και δεν ανταλλάσσεται ή μεταφέρεται σε άλλη ημερομηνία.
  • Εφάπαξ κόστος προγράμματος: 600 ευρώ.
  • Εγγραφές: 10 Δεκεμβρίου 2022 έως 30 Ιανουαρίου 2023.
  • Early Bird Discount! Παρέχεται 10% έκπτωση στα αρχικά δίδακτρα για τους εγγραφόμενους στα ταχύρρυθμα τμήματα έως 10 Ιανουαρίου 2023.
  • Παρέχεται 20% έκπτωση στα αρχικά δίδακτρα στους κατόχους Ακαδημαϊκής Ταυτότητας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Απαιτείται επισύναψη της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας στο πεδίο «Δικαίωμα Έκπτωσης Διδάκτρων» κατά την ηλεκτρονική εγγραφή σας στα μαθήματα.
  • Παρέχεται 10% έκπτωση στα αρχικά δίδακτρα προς τους ανέργους καθ’ όλη τη διάρκεια των εγγραφών.
  • Οι διδάσκοντες είναι φυσικοί ομιλητές της κινεζικής γλώσσας.
  • Απαιτείται η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
  • Για τη λειτουργία των τμημάτων απαιτούνται τουλάχιστον 5 μαθητές.
  • Προτού καταβάλετε τα δίδακτρα του έτους και εγγραφείτε, διαβάστε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις Επιστροφής Διδάκτρων Λόγω Διακοπής, Αποχώρησης ή μη Παρακολούθησης.
  • Με την ολοκλήρωση του προγράμματος χορηγείται (κατόπιν αίτησης) Βεβαίωση Παρακολούθησης με την προϋπόθεση ότι το σύνολο των απουσιών που σημείωσε ο καταρτιζόμενος κατά τη διάρκεια του προγράμματος δεν υπερβαίνει το 15% των προβλεπόμενων ωρώνδιδασκαλίας του προγράμματος, στρογγυλοποιούμενο στον πλησιέστερο ακέραιο αριθμό.

Εγγραφείτε εδώ

Για οποιαδήποτε ερώτηση, επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Διεύθυνση Εκπαίδευσης (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2019 Business Confucius Institute Athens

Main Menu