Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015 00:00

Εκδήλωση για τον εορτασμό της ημέρας «Ινστιτούτο Κομφούκιος 2015» και την «Κινεζική Ημέρα του Φθινοπώρου»

02

Στις 26 Σεπτέμβρη 2015, το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών πραγματοποίησε εκδήλωση για τον εορτασμό της ημέρας «Ινστιτούτο Κομφούκιος 2015» και την «Κινεζική Ημέρα του Φθινοπώρου» στην αίθουσα Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Περισσότεροι από εκατό άνθρωποι παρακολούθησαν την εκδήλωση η οποία τιμήθηκε με την παρουσία του καθηγητή κ. Κ. Γάτσιου, πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του κ. Ζου Xiaoli, Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα και μέλη της κινεζικής επιχειρηματικής κοινωνίας στην Ελλάδα. Το News Channel και το αγγλόφωνο κανάλι της Κεντρικής Τηλεόρασης της Κίνας (CCTV), καθώς και απεσταλμένος της εφημερίδας «Ελληνο-Κινεζικά Νέα» στην Ελλάδα, κάλυψαν το γεγονός δημοσιογραφικά.

Πριν από την έναρξη του εορτασμού, ο καθηγητής κ. Κ. Γάτσιος ανέλυσε στην ομιλία του τις Ελληνο-Κινεζικές σχέσεις και αναφέρθηκε στις προοπτικές του Ινστιτούτου Κομφούκιος Αθηνών. Η ομιλία του Εξοχότατου ήταν η πρώτη ομιλία προς το κοινό μετά την επανεκλογή του κ. Α. Τσίπρα στην πρωθυπουργία της χώρας.

Στην εκδήλωση προέδρευσαν ο Δρ. Δημήτρης Καρδαράς, Διευθυντής του BCI, και ο Καθηγητής Zu Lijun, Κινέζος Συν-διευθυντής.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Διεύθυνση Εκπαίδευσης (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2019 Business Confucius Institute Athens

Main Menu